Φυτικό σιρόπι για ενήλικες χωρίς ζάχαρη

Καταπραΰνει το βήχα και ανακουφίζει από το αίσθημα του ξηρού και ερεθισμένου λαιμού

Το F|ECTIVE Herbal Syrup Adults sugar free περιέχει φυτικά εκχυλίσματα από Θυμάρι, Iceland Moss, Μαύρο Σαμπούκο, Λεβάντα, Πεύκο, Γαρίφαλο και Ρίγανη. Αυτός ο συνδυασμός φυτικών συστατικών καταπραΰνει τον βήχα και ανακουφίζει από το αίσθημα του ξηρού και ερεθισμένου λαιμού.

Παράλληλα, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και την αντίσταση ενάντια στο κοινό κρυολόγημα τη γρίπη και τις λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Το Θυμάρι (Thymus vulgaris)έχει γνωστές αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες και βοηθάει στην απομάκρυνση των βλεννωδών εκκρίσεων. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη φυτοθεραπεία για την αντιμετώπιση του βήχα.

Το Iceland moss είναι λειχήνες και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να καταπραΰνει τον ερεθισμένο λαιμό και τον ξηρό βήχα.

Το Μαύρο Σαμπούκο (elderberry) αποτελεί πολύ διαδεδομένο συστατικό συμπληρωμάτων διατροφής για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης.

Η Ρίγανη και η Λεβάντα είναι αρωματικά φυτά ιδιαίτερα χρήσιμα στον ξηρό βήχα.

Η Δασική πεύκη (Pinus sylvestris L.) χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως αποχρεμπτικό λόγω της περιεκτικότητας της σε αιθέριο έλαιο. Η δράση του πεύκου ανακουφίζει από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος, της γρίπης, του βήχα, της ρινικής συμφόρησης. 

Το Γαρίφαλο (Syzygium aromaticum) έχει αναλγητικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες και είναι χρήσιμο στις φλεγμονώδεις διαταραχές της στοματικής και φαρυγγικής κοιλότητας. 

 

Χωρίς ζάχαρη, κατάλληλο και για διαβητικούς

F|ECTIVE tips!

Το θυμάρι, η ρίγανη, η λεβάντα είναι πολύ ευεργετικά και ως αφεψήματα για την αντιμετώπιση του βήχα και του ξηρού ερεθισμένου λαιμού!

Ενήλικες και παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών: Μια κουταλιά της σούπας (10ml) 3 φορές την ημέρα.
Το σιρόπι μπορεί να διαλυθεί σε νερό ή χυμό. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.
Να μη χρησιμοποιείται για περισσότερες από 5 συνεχείς ημέρες.
Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Με ενδιαφέρει

captcha
Όλα τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

Σχετικά προϊόντα