Συνένζυμο Q10

Αντιοξειδωτική προστασία και καλή υγεία της καρδιάς

Το συνένζυμο Q10 είναι ισχυρό & απαραίτητο αντιοξειδωτικό και συμβάλλει στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην τόνωση του οργανισμού και στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Επίσης, βοηθά στην αντιμετώπιση του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης, της έντονης σωματικής κόπωσης και εξάντλησης.

Με τη βοήθεια του συνένζυμου Q10 πραγματοποιείται μια σειρά διεργασιών που γίνονται στον ανθρώπινο οργανισμό, από τις οποίες παράγεται ενέργεια. Το συνένζυμο Q10 βρίσκεται στις μεμβράνες και στα μιτοχόνδρια όλων των κυττάρων.

Παράλληλα, το συνένζυμο Q10 υποστηρίζει την υγεία των αρτηριών, την διατήρηση της χοληστερόλης σε φυσιολογικά επίπεδα και την καλή υγεία της καρδιάς & εγκεφάλου.

Δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη & συντηρητικά

F | ECTIVE tips!

Οι οργανισμοί μας αποτελούν «εργοστάσια» παραγωγής του συνενζύμου Q10. Όμως λίγο μετά την εφηβεία, η ικανότητα του σώματός μας να παραγάγει το συνένζυμο Q10 μειώνεται σταδιακά. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να λαμβάνουμε CoQ10 ως συμπλήρωμα διατροφής. Έιναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους πάσχουν απο σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

1 LipidCap™ την ημέρα μαζί με ένα ποτήρι νερό, κατά προτίμηση με το πρωινό ή δεκατιανό σας για τρεις συνεχόμενους μήνες. Διακοπή της λήψης για ένα μήνα και επανάληψη του ίδιου δοσολογικού σχήματος με το ίδιο τρόπο.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση προκειμένου να αποφύγετε ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Με ενδιαφέρει

captcha
Όλα τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

Σχετικά προϊόντα